Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Zatím nehodnoceno
Do hodiny Velmi snadné Na 20 + 20 kusů

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1252 kcal
Bílkoviny 86 g
Sacharidy 11 g
Tuky 97 g
Vláknina 3 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Raviolky jsou absolutní hit, křupou jako brambůrky, ale mají v sobě náplň, která tak trochu supluje dip. Jsou skvělé ještě horké, ale nemusíte se bát nechat je vychladnout. 

Suroviny

rostlinný olej
na smažení
Na špenátovou náplň
strouhaný
mražený
sůl a pepř
na ochucení
česnek 1 stroužky
prolisovaný
Na pizza náplň
salám 100 g
pikantní
sugo 4 PL

Postup

1

Špenát nechte povolit a vymačkejte z něj přebytečnou vodu. Pak jej promíchejte s kozím sýrem a parmazánem, osolte, opepřete a vmíchejte česnek.

2

Mozzarellu nasekejte nadrobno, salám na malé kostičky, olivy nahrubo a vše smíchejte dohromady spolu s rajčatovou omáčkou sugo.

3

Polovinu těsta rozložte na pracovní plochu. Doprostřed každého kousku dejte zhruba lžíci náplně. Okraje pomažte vodou a přiklopte druhým plátem těsta, stiskněte, aby pěkně držely u sebe. Smažte v rozpáleném oleji dozlatova.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2015/1 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2015/1

Apetit magazín

Jaké želírovací prostředky použít na přípravu džemu
  • Tipy a triky

Jaké želírovací prostředky použít na přípravu džemu

Jahodový, višňový, malinový, meruňkový, rybízový nebo třeba švestkový. Příprava domácích džemů je na spadnutí, a tak není divu, že se v obchodech opět poohlížíme po vhodných želírovacích prostředcích. Pokud se zavařováním džemů a marmelád...