Raviolky jsou absolutní hit, křupou jako brambůrky, ale mají v sobě náplň, která tak trochu supluje dip. Jsou skvělé ještě horké, ale nemusíte se bát nechat je vychladnout.
Suroviny
Na 20 + 20 kusů
Suroviny
Na 20 + 20 kusů
Na špenátovou náplň
Na pizza náplň
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 1252 kcal
- Bílkoviny 86 g
- Sacharidy 11 g
- Tuky 97 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/1
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2015/1
Hodování po asijskuVečeře z wokuPolévka ramenAsijský fastfoodDobroty, které trumfnou chlebíčkyHříšné dezerty