Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Zatím nehodnoceno
Do hodiny Velmi snadné Na 20 + 20 kusů

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1252 kcal
Bílkoviny 86 g
Sacharidy 11 g
Tuky 97 g
Vláknina 3 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Raviolky jsou absolutní hit, křupou jako brambůrky, ale mají v sobě náplň, která tak trochu supluje dip. Jsou skvělé ještě horké, ale nemusíte se bát nechat je vychladnout. 

Související recepty

Suroviny

rostlinný olej
na smažení
Na špenátovou náplň
strouhaný
mražený
sůl a pepř
na ochucení
česnek 1 stroužky
prolisovaný
Na pizza náplň
salám 100 g
pikantní
sugo 4 PL

Postup

1

Špenát nechte povolit a vymačkejte z něj přebytečnou vodu. Pak jej promíchejte s kozím sýrem a parmazánem, osolte, opepřete a vmíchejte česnek.

2

Mozzarellu nasekejte nadrobno, salám na malé kostičky, olivy nahrubo a vše smíchejte dohromady spolu s rajčatovou omáčkou sugo.

3

Polovinu těsta rozložte na pracovní plochu. Doprostřed každého kousku dejte zhruba lžíci náplně. Okraje pomažte vodou a přiklopte druhým plátem těsta, stiskněte, aby pěkně držely u sebe. Smažte v rozpáleném oleji dozlatova.

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2015/1 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2015/1

Apetit magazín

Není máslo jako máslo: Jak vybrat to nejlepší do cukroví?
  • Zajímavosti

Není máslo jako máslo: Jak vybrat to nejlepší do cukroví?

Vánoce bez másla? To si snad ani neumíme představit! Je základem dokonalého cukroví, zjemní slavnostní pokrmy a dodá jim tu správnou chuť. Ale víte, jak poznat to opravdu nejlepší? Prozradíme vám, jak technologie výroby ovlivňuje jeho...