Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty s vínem

Víno povýší každé jídlo na novou chuťovou úroveň, a je jedno, jestli bílé nebo červené.  Alkohol se při vaření odpaří a zůstane jen specifická vinná vůně a chuť. Při servírování je vhodné připravené jídlo zkombinovat se stejným vínem, jaké jste použili při vaření. Nekazte proto jídlo špatným nebo laciným vínem. Víno můžete vnímat jako speciální druh koření. Nesmí ho být ani příliš málo, ale ani mnoho.

...

 

  • Ke kuřecímu masu a k rybám se víc hodí suché bílé víno, červeným masům (hovězí, jehněčí, zvěřina) sluší červené.
  • Do dezertů se hodí sladká a dezertní vína.

Celý popis

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč