Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 50 min
4,8 (24x)
18. 7. 2014
Špagety po toskánsku
Apetit
Špagety po toskánsku
Apetit


Velmi snadné
< 50 min
4,8 (24x)

Špagety po toskánsku jsou superrychlá pikantní směs s opečenou slaninou. Připravte je jako romantickou večeři pro svůj protějšek nebo rychlý oběd či večeři po náročném dni. Nepotřebujete k tomu příliš surovin, a přesto si ochutnáte – přesně tak, jak je to u italských receptů běžné.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 668 kcal
  • Bílkoviny 21.5 g
  • Sacharidy 36 g
  • Tuky 43.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(24 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/3

Sedmero polévekVepřová játraBáječný sýrSladké rychlovky

Související články