Špagety po toskánsku jsou superrychlá pikantní směs s opečenou slaninou. Připravte je jako romantickou večeři pro svůj protějšek nebo rychlý oběd či večeři po náročném dni. Nepotřebujete k tomu příliš surovin, a přesto si ochutnáte – přesně tak, jak je to u italských receptů běžné.
Suroviny
2
Suroviny
2
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 668 kcal
- Bílkoviny 21.5 g
- Sacharidy 36 g
- Tuky 43.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,8/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/3
Sedmero polévekVepřová játraBáječný sýrSladké rychlovky