Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

2012/3

Sedmero polévek
Vepřová játra
Báječný sýr
Sladké rychlovky

Upoutávky z Apetitu

Vietnamská polévka pho

Uvařte si doma barevnou a voňavou polévku pho! Do tajemství její přípravy a podávání vás zasvětí Vietnamky Thuy Duong a Mai Huong.

Seriál o mase: Vepřová játra

Chtěli byste najít cestu k opomíjeným vnitřnostem? Pro gurmány začátečníky jsou játra tou nejlepší variantou!

Vylovte z mrazáku!

Můžete je mít kdykoli po ruce a vykouzlit z nich chutné a taky zdraví prospěšné jídlo. Objevte s námi nové úpravy mražených ryb, a nebude vám líto, že žijeme tak daleko od moře.

Recepty z vydání

Karamelové řezy

Karamel voní navinule hořkosladce, leckdy chutná po mandlích, na jazyku se jen rozplývá a krásně se táhne...

Játra na cibulce

Taky už jste na tuhle klasiku zapomněli? Ze znovuobjevení budete mít radost!

Játra na roštu

Podle Vaška Friče jsou játra na roštu nejlepší s vařenými bramborami (ve slupce nebo bez ní), někdo ale nedá dopustit...

Kuřecí prsa plněná sýrem s modrou plísní

Sýrová nádivka dostane suché kuře do chuťových výšin.

Ledový salát po čínsku

Spařený salát chutná stejně dobře jako čerstvý. Navíc se vám bude lépe trávit.

Salát Little Gem se slaninou

Velmi lehký oběd, večeře nebo fantastická příloha

Ledový salát se ztraceným vejcem

Žloutek ze ztraceného vejce doslova završuje chuťový zážitek.

Minestrone

Sytou zeleninovou polévku můžete libovolně obměňovat podle sezony a své chuti. Pokud nejíte maso, vynechte z receptu...

Špenátový krém s tousty se sýrem & pancettou

Když do krému zahuštěného bramborou budete přidávat špenát a petrželku postupně, bude mít sytější barvu a výraznější...

Květáková kari polévka

I když v receptu není ani kari koření, ani pasta, jde opravdu o asijské kari – směsi totiž obsahují suroviny...

Masová soljanka

Polévka z oliv, kapar a nakládaných okurek je ruská klasika podobně jako boršč. Má mnoho variant, tak zkuste tu naši –...

Zapečená česnečka se sýrem & vínem

Polévka, ve které se snoubí to nejlepší z francouzské cibulačky a sýrových fondue, vás dostane! Představte si křupavý...

Kuřecí krém s mandlemi

Luxusní drůbeží polévka, která vydá i za samostatný chod.

Slepičí vývar s tyrolskými (špekovými) knedlíčky

Po silném domácím vývaru se sytými knedlíčky do sebe už jen stěží nasoukáte hlavní jídlo.

Konfitovaná treska s ostrou karotkou

Arabským světem inspirovaná mrkvová příloha dobře ladí se středomořským švihem rybího pokrmu.

Ligurský rybí kotlík

Voňavý středomořský pokrm zvládnete připravit i v naší kotlině. Stačí mít dobré suroviny – a klidně vylovené z mrazáku.

Losos v balíčku

Efektní, a přitom jednoduché

Zapečené rybí ragú

Krémová ragú z ryb, plodů moře nebo i z kuřecího masa zapékaná s kaší jsou typická pro Velkou Británii. Vyzkoušejte je...

Špagety po toskánsku

Superrychlá pikantní směs s opečenou slaninou

Francouzské vepřové ragú

Báječně kořeněné a smetanové zároveň

Tramezzini s pórkovo-jablečnou omáčkou

Pikantní vegetariánská svačinka za babku

Polévka s lososem a whisky

Vydatná rybí polévka, kterou můžete podávat ve všední den k večeři, ale i při sváteční hostině. Úspěch máte jistý!

Kořeněné hovězí v thajském stylu

Ostré a voňavé... Přesně jak ho máme rádi!

Koláč s telecím masem a houbami

„Náš rodinný recept na tourte lorraine vyžaduje, aby bylo maso pokrájené na drobounké kostičky. Jen tak absorbuje na...

Ryba v papilotě s batáty & fenyklem

Ryba s přílohou v jednom balíčku

Kuře na paprice s máslovými noky

Klasika na víkend, tentokrát ve variantě pro jednoho hladového.

Vietnamská polévka pho

Uvařte si doma barevnou a voňavou polévku pho! Do tajemství její přípravy a podávání vás zasvětí Vietnamky Thuy Duong a...

Přidat komentář