
Recepty z vydání
Karamelové řezy
Karamel voní navinule hořkosladce, leckdy chutná po mandlích, na jazyku se jen rozplývá a krásně se táhne...
Játra na cibulce
Taky už jste na tuhle klasiku zapomněli? Ze znovuobjevení budete mít radost!
Játra na roštu
Podle Vaška Friče jsou játra na roštu nejlepší s vařenými bramborami (ve slupce nebo bez ní), někdo ale nedá dopustit...
Kuřecí prsa plněná sýrem s modrou plísní
Sýrová nádivka dostane suché kuře do chuťových výšin.
Ledový salát po čínsku
Spařený salát chutná stejně dobře jako čerstvý. Navíc se vám bude lépe trávit.
Ledový salát se ztraceným vejcem
Žloutek ze ztraceného vejce doslova završuje chuťový zážitek.
Minestrone
Sytou zeleninovou polévku můžete libovolně obměňovat podle sezony a své chuti. Pokud nejíte maso, vynechte z receptu...
Špenátový krém s tousty se sýrem & pancettou
Když do krému zahuštěného bramborou budete přidávat špenát a petrželku postupně, bude mít sytější barvu a výraznější...
Květáková kari polévka
I když v receptu není ani kari koření, ani pasta, jde opravdu o asijské kari – směsi totiž obsahují suroviny...
Masová soljanka
Polévka z oliv, kapar a nakládaných okurek je ruská klasika podobně jako boršč. Má mnoho variant, tak zkuste tu naši –...
Zapečená česnečka se sýrem & vínem
Polévka, ve které se snoubí to nejlepší z francouzské cibulačky a sýrových fondue, vás dostane! Představte si křupavý...
Slepičí vývar s tyrolskými (špekovými) knedlíčky
Po silném domácím vývaru se sytými knedlíčky do sebe už jen stěží nasoukáte hlavní jídlo.
Konfitovaná treska s ostrou karotkou
Arabským světem inspirovaná mrkvová příloha dobře ladí se středomořským švihem rybího pokrmu.
Ligurský rybí kotlík
Voňavý středomořský pokrm zvládnete připravit i v naší kotlině. Stačí mít dobré suroviny – a klidně vylovené z mrazáku.
Zapečené rybí ragú
Krémová ragú z ryb, plodů moře nebo i z kuřecího masa zapékaná s kaší jsou typická pro Velkou Británii. Vyzkoušejte je...
Polévka s lososem a whisky
Vydatná rybí polévka, kterou můžete podávat ve všední den k večeři, ale i při sváteční hostině. Úspěch máte jistý!
Koláč s telecím masem a houbami
„Náš rodinný recept na tourte lorraine vyžaduje, aby bylo maso pokrájené na drobounké kostičky. Jen tak absorbuje na...
Kuře na paprice s máslovými noky
Klasika na víkend, tentokrát ve variantě pro jednoho hladového.
Vietnamská polévka pho
Uvařte si doma barevnou a voňavou polévku pho! Do tajemství její přípravy a podávání vás zasvětí Vietnamky Thuy Duong a...
Přidat komentář