0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Štiplavé cibulové čatní

Štiplavé cibulové čatní

4.9 / 5. Počet hodnocení: 9
Do hodiny Velmi snadné Na 850 ml

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 860 kcal
Bílkoviny 16 g
Sacharidy 183 g
Tuky 0 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Toto hutné a lepkavé čatní obohatí každý salát – nebo jím zkuste ozdobit toust s rozpečeným kozím sýrem.

Suroviny

cibule červená 8 ks
na plátky
krystalový cukr 100 g
vinný ocet červený 100 ml
víno červené 100 ml
grenadina na zakápnutí

Postup

1

Do hrnce vsypte cibuli a cukr, zakryjte a na středním plameni duste, dokud nebude cibule měkká, trvá to asi 10 minut.

2

Přilijte víno a ocet a nezakryté duste, dokud není směs hustá a lepivá, asi dalších 10 minut. Zakápněte grenadinou a dobře zamíchejte.

3

Nechte vychladnout, přendejte do sterilizovaných sklenic a uzavřete.

Související články

Apetit magazín

Zimní Apetit piknik přilákal tisíce návštěvníků
  • Lidé a jídlo

Zimní Apetit piknik přilákal tisíce návštěvníků

Na začátku byla myšlenka setkat se s vámi, našimi čtenáři, nejen v létě, ale také v druhé polovině roku. Vychutnat si skvělé jídlo, popovídat si, nakoupit dárky, zkrátka si užít krásný den. Bude osvědčený letní recept fungovat i v zimě?...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
549 Kč
384 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč