Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
4.9/5 Počet hodnocení: 12
Do hodiny Velmi snadné Na 850 ml

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 860 kcal
Bílkoviny 16 g
Sacharidy 183 g
Tuky 0 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Toto hutné a lepkavé čatní obohatí každý salát – nebo jím zkuste ozdobit toust s rozpečeným kozím sýrem.

Suroviny

na plátky
krystalový cukr 100 g
vinný ocet červený 100 ml
grenadina na zakápnutí

Postup

1

Do hrnce vsypte cibuli a cukr, zakryjte a na středním plameni duste, dokud nebude cibule měkká, trvá to asi 10 minut.

2

Přilijte víno a ocet a nezakryté duste, dokud není směs hustá a lepivá, asi dalších 10 minut. Zakápněte grenadinou a dobře zamíchejte.

3

Nechte vychladnout, přendejte do sterilizovaných sklenic a uzavřete.

Související články

Apetit magazín