Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,5 (34x)
18. 7. 2014
Osvěžující tabouleh


Velmi snadné
< 30 min
4,5 (34x)

Kuskusu věnujte lásku – promíchávejte ho rukama a dejte mu čas nasát všechny chutě i vůně. Přijme je z rajčat, oleje, citronové šťávy a soli; voda do něj patří až nakonec! Tabouleh je výborný jako předkrm nebo příloha ke kuřeti či rybě.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 444.75 kcal
  • Bílkoviny 4 g
  • Sacharidy 47 g
  • Tuky 23.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit Osvěžující tabouleh

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(34 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Související články

Míša žije v Chorvatsku. Proč se tam na kávu nechodí s knížkou, co místní nechápou na Češích a jsme pro ně stále ti „paštikáři“?

Když se řekne „Češi v Chorvatsku“, většině se vybaví plná auta konzerv a piva a ručníky položené na pláži už v šest ráno. Ale jak to vypadá, když tam člověk opravdu žije? Míša, která si plní sen o životě u moře, se s rodinou usadila v Kvarneru. Povídali jsme si o tom, jak vypadá její běžný den, proč se na kávu nechodí s knížkou a proč byste měli ochutnat více než plejskavicu ze stánku na promenádě.