Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
5,0 (9x)
26. 3. 2015
Taštičky plněné kimči


Velmi snadné
< 60 min
5,0 (9x)

Drobné taštičky ukrývají korejský národní klenot.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

35 kousků

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

35 kousků

Na sezamovou sůl

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 18.26 kcal
  • Bílkoviny 1.29 g
  • Sacharidy 0.17 g
  • Tuky 1.37 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(9 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/3

Jarní hostinaMalovaná pistáciová roládaDokonalý kuřecí vývarJídla s vůní oceánu

Související články

kimči

Chuť Asie: Korejské kimči přináší dlouhověkost

Korejský národní klenot je zásobárnou zdraví. Tady je trocha teorie a praktických rad, než se pustíte do domácí přípravy a kulinářských experimentů. Kimči je korejský pokrm starý tisíce let a připravuje se kvašením pekingského zelí, bílé ředkve a další zeleniny. Hlavní typy kimči se rozlišují podle ročních období.