Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,3 (46x)
26. 3. 2015
Smažená rýže s kimči
Apetit
Smažená rýže s kimči
Apetit


Snadné
< 30 min
4,3 (46x)

Experimentujte s exotickými pokrmy, které připravíte ze snadno dostupných potravin! Stojí to za to! Důkazem je tento recept na smaženou rýži s kimchi. Pikantní chuť, rychlá příprava a minimum surovin – ideální konstelace pro večeři po náročném dni.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3673 kcal
  • Bílkoviny 111 g
  • Sacharidy 389 g
  • Tuky 167 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(46 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/3

Jarní hostinaMalovaná pistáciová roládaDokonalý kuřecí vývarJídla s vůní oceánu

Související články

kimči

Chuť Asie: Korejské kimči přináší dlouhověkost

Korejský národní klenot je zásobárnou zdraví. Tady je trocha teorie a praktických rad, než se pustíte do domácí přípravy a kulinářských experimentů. Kimči je korejský pokrm starý tisíce let a připravuje se kvašením pekingského zelí, bílé ředkve a další zeleniny. Hlavní typy kimči se rozlišují podle ročních období.