Recepty Těstoviny s bazalkovou salsou Vytisknout Sdílet Facebook WhatsApp Messenger Poslat e-mailem Zkopírovat odkaz Zkopírováno < 30 min 3,9 (9x) Redakce Apetit 15. 8. 2008 < 30 min 3,9 (9x) Čerstvá bazalka dodává omáčce šarmantní vůni. Nezhasínat obrazovku Suroviny 4 Nezhasínat obrazovku Suroviny 4 5.00 ks rajče rozčtvrcená 2.00 ks jarní cibulka posekaná 1.00 stroužek česnek 1.50 PL vinný ocet bílý hrst bazalka lístky 350.00 g těstoviny penne sůl pepř Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno Nutriční hodnoty Na 1 porci Energie 350 kcal Bílkoviny 15 g Sacharidy 51.5 g Tuky 8 g Ukázat všechny hodnoty Skrýt Postup přípravy Rajčata a cibulku i česnek vložte do mixéru a krátce posekejte, aby z rajčat zbyly větší kousky. Přimíchejte ocet, olej i bazalku a dochuťte.2. Uvařte těstoviny podle návodu. Pak je slijte a přesuňte do ohřáté servírovací mísy. Zakápněte olivovým olejem, dochuťte. Zalijte omáčkou a každou porci posypte trochou čerstvě mletého pepře.Salát příjemně zostří pár kapek tabasca nebo oleje ochuceného chilli. Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Těstoviny s bazalkovou salsou Uložit do kuchařky Uloženo 42x uloženo Přidat hodnocení Jak se vám recept líbil? Prosím doplňte hodnocení! Ohodnoďte recept Zvolte hodnoceníGive it 1/5Give it 2/5Give it 3/5Give it 4/5Give it 5/5 Děkujeme! Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno. Sdílejte recept s přáteli: Zavřít okno Hodnocení 3,9/5 Hodnocení receptu 3,9/5 (9 hlasů) 5 4 3 2 1 Zavřít okno Vytisknout Sdílet Skořicový šneci kanelbullar Facebook WhatsApp Messenger Poslat e-mailem Zkopírovat odkaz Zkopírováno 11.7.-14.7.2025 -25% ZÍSKAT SLEVU Až 25% ZÍSKAT SLEVU -25% ZÍSKAT SLEVU Až 20% ZÍSKAT SLEVU -25% ZÍSKAT SLEVU Až 30% ZÍSKAT SLEVU Na vybrané mobilní telefony -20% ZÍSKAT SLEVU Na vybrané televize -30% ZÍSKAT SLEVU Až 25% ZÍSKAT SLEVU Na vybrané velké spotřebiče AEG -20% ZÍSKAT SLEVU -30% ZÍSKAT SLEVU Až 30% ZÍSKAT SLEVU Až 20% ZÍSKAT SLEVU Až 20% ZÍSKAT SLEVU -25% ZÍSKAT SLEVU Související recepty Těstoviny s bramborami a sušenými rajčaty < 30 min 5 Těstoviny zapečené se směsí sýrů < 60 min 4.2 Těstoviny po sicilsku < 10 min 3.6 Těstoviny s květákem, slaninou a chilli < 50 min 4.2 Těstoviny s tuňákem, chilli a olivami > 60 min 4.4 Těstoviny s cuketou, hráškem a jogurtem < 45 min 4 Paprikové těstoviny s chorizem < 30 min 4.5 Těstoviny s karamelizovanou cibulí a modrým sýrem < 60 min 4.6 Související články Seznamte se s bazalkou Bazalku známe všichni. Italská kuchyně se bez ní neobejde. Víte ale kolik je různých druhů bazalky? Procestujte celý svět za jediný večer a ochutnejte tapas menu a koktejly ze všech kontinentů v centru Prahy Jídlo jako jazyk lásky. Co vaří svým nejmilejším známé foodblogerky? Jíte dost zeleniny a ovoce? Statistiky říkají, že ne! Zkuste letní recept od Lindy Rybové a připravte si osvěžující a výživný salát Víkend s Apetitem: Uvařte slavná filmová jídla a zahrajte si hlavní roli v kuchyni Další články Do 30 minut Bezmasá Italská Vaření Hlavní chod Rajče Jarní cibulka Česnek Vinný ocet bílý Bazalka Těstoviny Sůl Pepř
Seznamte se s bazalkou Bazalku známe všichni. Italská kuchyně se bez ní neobejde. Víte ale kolik je různých druhů bazalky?
Procestujte celý svět za jediný večer a ochutnejte tapas menu a koktejly ze všech kontinentů v centru Prahy
Jíte dost zeleniny a ovoce? Statistiky říkají, že ne! Zkuste letní recept od Lindy Rybové a připravte si osvěžující a výživný salát