Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Treska s kapustou

Treska s kapustou
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Treska s kapustou

4.1/5 Počet hodnocení: 7
Do hodiny Velmi snadné Pro 2 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1259 kcal
Bílkoviny 54 g
Sacharidy 105 g
Tuky 56 g
Vláknina 30 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Zapomeňte na kapustové karbanátky ze školní jídelny a naučte se kapustu využívat do teplých i studených salátů – její křehké vnitřní listy stačí jen chvilku povařit či podusit.

Suroviny

olivový olej 1 PL
nadrobno
klobása, lze nahradit čabajkou, na kostičky
česnek 1 stroužek
na plátky
paprika mletá uzená ½ ČL
velké, masité, na kostičky
vývar zeleninový 300 g
lze nahradit kuřecím
1 konzerva drobných bílých fazolí
kapusta 100 g
na nudličky
sůl mořská
pepř
čerstvě mletý
Na rybu
bělomasá ryba 2 filety
pevná bělomasá ryba, 1 filet cca 150-200 g
olivový olej 2 PL

1 Na oleji opékejte cibuli a chorizo pár minut, až cibule změkne. Přidejte česnek a míchejte další minutu. Pak přidejte uzenou papriku a rajče, vlijte vývar a vsypte fazole a přiveďte k varu. Přidejte kapustu a vařte 4–5 minut. Nakonec dochuťte solí a pepřem.

2 Rybí filety potřete olejem, osolte, opepřete a na rozpálené grilovací pánvi je opékejte po každé straně 3 minuty. Fazolovou směs s kapustou rozdělte do misek, navrch položte rybí filet a podávejte. 

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2016/2 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2016/2

Komentáře

30.12.2017 14:12

Jednoduché, rychlé a chutná to VÝTEČNĚ!

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč