Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Treska s kapustou

Zapomeňte na kapustové karbanátky ze školní jídelny a naučte se kapustu využívat do teplých i studených salátů – její křehké vnitřní listy stačí jen chvilku povařit či podusit.

Vydání: 2016/2
Autor:
Hodnocení:
3 (hlasy)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Pro 2 osoby
Doba přípravy: Do 30 minut
PT6M
Maso

Ingredience

    • 1 lžíce olivového oleje
    • 1 červená cibule, nakrájená nadrobno
    • 50g klobásy chorizo nebo čabajky, nakrájené na kostičky
    • 1 stroužek česneku, nakrájeného na plátky
    • 1/2 lžičky mleté uzené papriky
    • 1 velké masité rajče, nakrájené na kostičky
    • 300ml zeleninového nebo drůbežího vývaru
    • 400g konzerva drobných bílých
    •  fazolí100g kapusty, nakrájené na nudličky
    • mořská sůl a čerstvě mletý pepř

    NA RYBU

    • 2 filety z pevné bělomasé ryby (à 150–200g)
    • 1–2 lžíce olivového oleje 

Příprava jídla

1 Na oleji opékejte cibuli a chorizo pár minut, až cibule změkne. Přidejte česnek a míchejte další minutu. Pak přidejte uzenou papriku a rajče, vlijte vývar a vsypte fazole a přiveďte k varu. Přidejte kapustu a vařte 4–5 minut. Nakonec dochuťte solí a pepřem.

2 Rybí filety potřete olejem, osolte, opepřete a na rozpálené grilovací pánvi je opékejte po každé straně 3 minuty. Fazolovou směs s kapustou rozdělte do misek, navrch položte rybí filet a podávejte. 

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Zimní rajčatová polévka s kukuřičnými tousty

Kuřecí kuličky s harissou & bulgur

Indonéská smažená rýže s krevetami a omeletou

Mušličky s houbami a mascarpone

30 rychlých receptů

30 receptů s rybami a mořskými plody

Do hodiny na stole

Komentáře

Obrazek uzivatele
Jednoduché, rychlé a chutná to VÝTEČNĚ!

Přidat komentář