Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Tuňák s těstovinami a hráškem
ZDROJ: ImageProfessionals
sdílet:
4.2/5 Počet hodnocení: 13
Do 30 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 4214 kcal
Bílkoviny 175 g
Sacharidy 200 g
Tuky 298 g
Vláknina 21 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Pestré těstoviny s vůní a chutí středomoří.

Suroviny

středně velká, nakrájená
olivový olej 1 PL
těstoviny 300 g
mražený hrášek 150 g
tuňák (konzerva) 200 g
bez nálevu
nebo zakysaná
sůl
pepř
čerstvě mletý černý
na dochucení

Postup

1

Ve větší silnostěnné pánvi opékejte na olivovém oleji cibuli a anglickou slaninu, dokud cibule nezměkne. Mezitím vařte těstoviny podle pokynů na obalu, aby zůstaly pevné na skus. K cibulce přidejte rajčata a prohřejte.

2

Tři minuty před tím, než se dovaří těstoviny, k nim přidejte hrášek. Slijte a zamíchejte spolu s tuňákem do rajčatové omáčky. Lehce přimíchejte smetanu, osolte, ochuťte trochou pepře a tabasca. Podávejte stylově v miskách.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2005/6 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2005/6

Komentáře

02.09.2007 13:08
Recept se nachází v č.6/05, str.14

Apetit magazín

Jak správně připravit těsto na koláč, aby byl opravdu křehký
  • Jak na to

Jak správně připravit těsto na koláč, aby byl opravdu křehký

Křehké těsto musíte pohodlně „ukrojit“ dezertní vidličkou. Pokud s dezertem na talířku bojujete, došlo během přípravy těsta k technologické chybě. Zároveň ale musí být tak pevné, aby bez obtíží udrželo krémovou náplň či ovocnou dekoraci. Do...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč