Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,4 (18x)
27. 3. 2015
Tvarohový špaldovo-kukuřičný koláč s ovocem
Apetit
Tvarohový špaldovo-kukuřičný koláč s ovocem
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,4 (18x)

Skvělý koláč oslazený agávovým sirupem, který jsme objevili v BioAbecedáři Hanky Zemanové, jsme si v redakci zamilovali. Hanka Zemanová v receptu používá – jak jinak – všechny suroviny v biokvalitě, my jsme v biokvalitě použili mouku, vejce a agávový sirup. Koláč je nejlepší ještě teplý. Doporučujeme ho proto ihned sníst, anebo si polovinu zamrazit.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8-10 kousků

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8-10 kousků

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 408.13 kcal
  • Bílkoviny 16.13 g
  • Sacharidy 42.63 g
  • Tuky 17.63 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(18 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/3

Jarní hostinaMalovaná pistáciová roládaDokonalý kuřecí vývarJídla s vůní oceánu