Při přípravě kynutého věnce s ořechovo-čokoládovou náplní myslete na to, že čokoláda v troubě vysychá. Nešetřete proto máslem. A čokoládu vyberte tu s obsahem kakaa kolem 50%, opravdu tmavou čokoládu schovejte na mlsání.
Suroviny
Na 1 formu na věnec o průměru 26 cm
Suroviny
Na 1 formu na věnec o průměru 26 cm
Na náplň a dokončení
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 5523 kcal
- Bílkoviny 115 g
- Sacharidy 460 g
- Tuky 349 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2022/10
Říjnové číslo Apetitu se už tradičně zaměřuje na českou kuchyni. České číslo jsme se rozhodli tentokrát pojmout trochu jinak a zaměřili jsme se především na recepty z lokálních surovin. V říjnovém Apetitu najdete recepty nejen na tradiční česká jídla, ale i na ta moderní ze surovin, které tvoří základ našich domácích zásob. Těšit se tedy můžete na klasické i originální recepty z hub či brambor, jídla z poslední domácí sklizně cukety, lilku či rajčat a dezerty plné ořechů. Marek Raditsch vás ve škole vaření naučí dokonalý steak s topinambury a my vás pro změnu provedeme přípravou poctivých knedlíků. Připravili jsme i pět variací na téma pečené kuře – oblíbený nedělní oběd je zahalený do bylinkového, kořeněného či citrusového kabátku. Sepsali jsme pro vás také praktický jídelníček na celý týden a přidali ještě ochutnávku zbrusu nové Kuchařky pro začátečníky. Říjnové číslo Apetitu je v prodeji od 15. 9. 2022. Apetit, napsáno s chutí.