Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,4 (19x)
9. 7. 2014
Vepřová játra dušená na cibulce
Vepřová játra dušená na cibulce


Snadné
< 30 min
4,4 (19x)

Vepřová játra na cibulce jsou jednoduchým receptem na chutný a sytý oběd, který osloví každého milovníka domácí kuchyně. Tento tradiční pokrm není jen prosté jídlo, ale skutečná hostina pro smysly, která zahřeje duši i tělo. Dušená játra na cibulce se ideálně podávají s rýží, která dokonale doplní bohatou chuť omáčky a přinese do jídla patřičnou rovnováhu.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 399.75 kcal
  • Bílkoviny 41.25 g
  • Sacharidy 13 g
  • Tuky 20.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: adela.l

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Hodnocení receptu

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(19 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet