Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
5,0 (4x)
24. 5. 2018
Vepřové kotletky se slaninovými ředkvičkami
Apetit
Vepřové kotletky se slaninovými ředkvičkami
Apetit


Snadné
< 60 min
5,0 (4x)

„Tímto jídlem jsme si připomněli všechny recepty, které psala naše bývalá kolegyně Katka Švejdová (poznávacím znamením byla slanina a litry smetany). Tak, tyhle ředkvičky jsou pro Katku a pro odvážné!“ směje se redaktorka Darina Sieglová.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2 osoby

Na bramborovou kaši

Na ředkvičky

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2714 kcal
  • Bílkoviny 74 g
  • Sacharidy 84 g
  • Tuky 228 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(4 hlasy)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2017/5

Díky květnovému číslu se můžete seznámit s redakcí, vyzkoušet naše aktuální receptové hity a oslavit s Apetitem 13. narozeniny! Také se snadno a rychle naučíte upravit opravdovou hvězdu sezony – český chřest, vařit s čerstvými bylinkami a sbírat plané kvítí. Pod vedením šéfkuchaře Libora Krušinského hravě připravíte dokonalé jarní menu jako z luxusní restaurace. S květnovým Apetitem také bleskově podlehnete kouzlu oblíbené superpotraviny, avokáda! Vyladěné recepty vám pomohou s noblesou zvládnout i jednu z největších pekařských výzev, tedy přípravu sladkého baru na svatbu včetně třípatrového dortu. Apetit, napsáno s chutí.