0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vepřový bok na černém pivě

Vepřový bok na černém pivě

Hodnocení receptu
2.8 / 5. Počet hodnocení: 6
Více než hodinu Snadné

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2396 kcal
Bílkoviny 80 g
Sacharidy 23 g
Tuky 198 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny

bůček 600 g
cibule 2 ks
česnek
pivo tmavé ½ l
sůl
pepř
kmín
máslo

Vepřový bůček, snažte se vybrat bůček, který má z jedné strany tukovou vrstvu s kůží, si připravíme k marinování. Maso potřeme máslem,  osolíme - opepříme - okmínujeme a koření se snažíme vetřít do masa.Do máslem vymazaného pekáče přilijeme polovinu černého piva, rozházíme na plátky nakrájenou cibuli a celý česnek., přídáme maso a dáme péct na 150 stupňů po dobu 4 hodin.
Maso pečeme na spodní mřížčce a každou hodinu přilijeme trochu piva a vody, maso také vždy zalijeme. Musíme kontrolovat vodu v pekáči, nikdy by se nám neměla vypařit úplně.
Na posledních 45 minut přendáme pekáč na střední až horní mřížku, aby se nám udělala z vrchu krásná krustička.
Po upečení necháme maso tak 5 minut odležet než budeme podávat.

Autor: sweetcooking

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si nekonečný kontrast a fascinující barvy
  • Nakupujeme

Vychutnejte si nekonečný kontrast a fascinující barvy

Díky vyspělým technologiím, kterými jsou televize LG doslova našlapané, se otevírá celá škála nových možností na sledování obsahu a také hraní her. Nejzásadnější je zde technologie samotného zobrazení obrazu OLED. ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
549 Kč
357 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč