Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
0,0 (0x)
3. 9. 2018
Dušený králík s hroznovým vínem a olivami
Apetit
Dušený králík s hroznovým vínem a olivami
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
0,0 (0x)

Králík na víně na druhou!


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4141 kcal
  • Bílkoviny 344 g
  • Sacharidy 216 g
  • Tuky 202 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2017/9

Zářijové číslo Apetitu je plné receptů se sezonní zeleninou a ovocem, která je právě ve vrcholné formě, ale i tipů pro rodiče, jež budou s příchodem nového školního roku řešit, co připravit svým dětem k snídani a svačině. Najdete v něm také recepty na chutné rodinné večeře, návod na výrobu přepuštěného másla a nápady, jak snadno a levně oživit kuchyň. Těšit se můžete také na první lekci školy francouzské cukrařiny s Petrou Stahlovou. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Trdelník pečený nad ohněm

3 zaručené tipy, jak připravit trdelník na ohni, aby se vždy povedl

Sladká tečka za opékáním buřtů v podobě trdelníku se stala oblíbenou součástí rodinných setkání u ohně, ale i dětských táborů. K přípravě trdelníku můžete použít jak opékací vidlice na buřty, tak obyčejný delší klacek. Jak vyzrát na trdelníkové těsto, aby drželo a výsledkem byl trdelník jako od profesionála? Mrkněte na naše osvědčené tipy.