0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vídeňský bramborový salát po židovsku

Vídeňský bramborový salát po židovsku

5/5 Počet hodnocení: 2
Do hodiny Velmi snadné Na 4 porce

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 687 kcal
Bílkoviny 11 g
Sacharidy 119 g
Tuky 13 g
Vláknina 3 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Vsaďte na jemné husí sádlo! S bramborovým salátem udělá zázraky.

Suroviny

brambory 500 g
uvařené ve slupce, ještě horké
vinný ocet bílý 7 PL
nebo jablečný
sůl
pepř
čerstvě mletý, na dochucení
cibule 1 ks
střední
jablko 100 g
plátky
krupicový cukr 1 špetka
husí sádlo 1 PL

Postup

1

Uvařené, oloupaní a ještě horké brambory nakrájejte na kolečka smíchejte se 7 lžícemi bílého vinného či jablečného octa, solí, čerstvě mletým pepřem.

2

Přidejte cibuli nakrájenou na kostičky, plátky jablek, špetku cukru a husí sádlo.

Související články

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/12 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/12

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč