Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Zálivka se zázvorem
ZDROJ: Apetit
sdílet:
5/5 Počet hodnocení: 8
Do 10 minut Velmi snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 160 kcal
Bílkoviny 0 g
Sacharidy 4 g
Tuky 16 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

K originálnímu salátu si připravte i zajímavou zálivku.

Suroviny

zázvor (čerstvý) 2 ČL
nastrouhaný
rýžový ocet 1 PL
rostlinný olej 2 ČL
sůl

Postup

1

Uvedené ingredience společeně prošlehejte v misce.

2

Zálivku podávejte například k salátu ze 3 šalotek, na kousky; ½ cukrového melounu, na kostky; 1 červené papriky, na proužky; 250 g borůvek a 100 g rukoly.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/6 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/6

Apetit magazín

Jaké želírovací prostředky použít na přípravu džemu
  • Tipy a triky

Jaké želírovací prostředky použít na přípravu džemu

Jahodový, višňový, malinový, meruňkový, rybízový nebo třeba švestkový. Příprava domácích džemů je na spadnutí, a tak není divu, že se v obchodech opět poohlížíme po vhodných želírovacích prostředcích. Pokud se zavařováním džemů a marmelád...