Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,1 (36x)
22. 11. 2016
Zapečené brambory s dijonskou hořčicí


Snadné
> 60 min
4,1 (36x)

Dijonská hořčice a kombinace bylin a ochucovadel dají zapečeným bramborám skvělou chuť. Na salám nebo slaninu, které si do francouzských brambor obvykle dáváte, si ani nevzpomenete.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1832 kcal
  • Bílkoviny 58 g
  • Sacharidy 245 g
  • Tuky 63 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(36 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/3

Březen 2009