Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 50 min
4,3 (18x)
8. 4. 2024
Sendviče Monte Cristo
Apetit
Zapečené sendviče Monte Cristo
Apetit


Velmi snadné
< 50 min
4,3 (18x)

Potřebujete novou inspiraci na rychlou snídani, oběd nebo večeři a klasické sýrové tousty už vás nebaví? Vyzkoušejte sendviče Monte Cristo. Jde o sendvič se šunkou a sýrem a brusinkami. Většinou se celý sendvič namáčí do vaječné směsi a poté se opéká na pánvi nebo na roštu. My jsme ale sendviče vyskládali do pekáčku, zalili mlékem s prošlehanými vejci a dali zapéct se sýrem.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

8

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

8

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1711.75 kcal
  • Bílkoviny 90.63 g
  • Sacharidy 160.5 g
  • Tuky 74.63 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. 24x francouzský toust: Rychlé večeře, které vykouzlíte ze zásob Francouzské tousty, nákypy a žemlovky

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2024/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(18 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2024/3

Březnové vydání Apetitu, které vychází 15. 2., vás naladí na jaro. Svěží jarní dezert pro Apetit vytvořil cukrář Josef Maršálek, který upekl religieuse (česky jeptišky) v nezvykle zelené barvě – s bílou čokoládou a pistáciemi. Březnovou surovinou číslo jedna je medvědí česnek, jedna z prvních bylinek, které se na přelomu zimy a jara objevují v přírodě. Z medvědího česneku si připravíte pesto, vafle i slaný cheesecake. Po zimě jsme naplánovali i důkladný úklid mrazáku, abyste se zbavili posledních zásob loňské zeleniny a ovoce a vytvořili si prostor pro čerstvé. A protože v březnu ještě rádi zůstaneme v teple za kamny, máme pro vás snídaně pro pomalé víkendové ráno. Svátek žen slavíme pohledem do historie. Sepsali jsme pro vás příběhy čtyř žen, které zanechaly výraznou stopu ve světové gastronomii. Představíme vám Julia Child, Marcella Hazan, Mary Berry, Madhur Jaffrey a od každé přidáme i jeden recept. Lehkost březnovému číslo dodají citronové dezerty a také bezmasá jarní jídla od propagátorky vegetariánské kuchyně Miluše Makó, jejíž novou knihu vám představíme. Březnový Apetit je v prodeji od 15. 2. Apetit, napsáno s chutí.  

Související články

Těstoviny zapečené se směsí sýrů

Propojte pečení cukroví s přípravou oběda či večeře: Rychlé recepty, které zvládnete s přehledem

Trouba jede naplno, plechy se střídají jeden za druhým a vy přemýšlíte, jak mezi tím stihnout uvařit oběd nebo večeři? Máme pro vás jednoduché řešení: využijte troubu na maximum a připravte si jídlo z jednoho pekáče. Jednoduché, rychlé a praktické. A zatímco se hlavní chod peče, můžete naplánovat další várku cukroví nebo si prostě jen na chvíli vydechnout.