Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
5,0 (8x)
3. 2. 2022
Zelí ,po domácku‘
Olive Magazine/Immediate Media
Zelí ,po domácku‘
Olive Magazine/Immediate Media


Velmi snadné
< 30 min
5,0 (8x)

Označení ,po domácku’ v sečuánském vaření znamená, že chuti jsou poněkud tlumenější než u pokrmů, které byste dostali na stůl v restauraci. Ne tak os- tré, ne tak kyselé, malinko sladké, ale v každém případě velmi aromatické. Na tomto pokrmu je také vidět obliba sušených papriček v Sečuánsku.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 315.5 kcal
  • Bílkoviny 5.25 g
  • Sacharidy 36 g
  • Tuky 15.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(8 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/2

Prožijte s novým Apetitem, který vychází už 13. 1., ten nejlahodnější únor! S radostí se s námi prostřednictvím jeho stránek můžete vrhnout do masopustního reje i hodování, stylově oslavit čínský Nový rok i toho nejsladšího Valentýna. Nechybí ani recepty nabité vitaminy, které v zimě potřebujeme snad ještě více než jindy. Můžete také nahlédnout do dvou překrásných novinek – Velké knedlíkové kuchařky z dílny Jany Florentýny Zatloukalové a Petra Kosinera a nové cukrářské knihy Vše sladké Ivety Fabešové. Apetit, napsáno s chutí

Související články