Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Topinky s gorgonzolou a kopřivami

Spojení rustikálních kopřiv, jemné, šťavnaté červené cibule a krémové gorgonzoly prostě nemá chybu!

Vydání: 2007/4
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut
PT10M
Opékání 0:10
Chléb a pečivo

Ingredience

    • kopřivy
    • 4 plátky chleba
    • 2 lžíce olivového oleje
    • 150g gorgonzoly
    • 1 červená cibule
    • balzamikový ocet
    • hrubě drcený pepř
    • sůl

Příprava jídla

Čtyři plátky chleba opečte nasucho v troubě nebo toustovači. Ještě zahorka krajíce zakapejte 2 lžícemi olivového oleje, poklaďte plátky gorgonzoly (celkem jí budete potřebovat asi 150 g), posypte kolečky z 1 červené cibule, zakápněte balzamikovým octem a posypte hrubě drceným pepřem. Solte, jen pokud se vám sýr nezdá dost slaný. Kopřivy krátce spařte vroucí vodou a (bez obav) naklaďte na chleba.
Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Indické bramborové kari s kopřivami

Kopřivová velikonoční nádivka

Těstoviny s dvojí omáčkou

REKLAMA

Komentáře

Obrazek uzivatele
Recept se nachází v č.4/07, str.93

Přidat komentář