Jsou skvělé jako předkrm, jako odpolední svačina k vychlazenému pivu nebo na zkrácení čekání, než se rozpálí gril a začne hostina!
Suroviny
Postup
V misce smíchejte chilli papričky, rajčátka, řapíkatý celer, rajčatový džus, tabasco, limetovou kůru i šťávu a dejte stranou.
Avokáda rozmačkejte nahrubo v misce a lehce osolte a opepřete, můžete je i trochu zakápnout limetovou šťávou.
V pánvi rozehřejte olej, vhoďte česnek, petržel a krátce opékejte, poté přidejte krevety a krátce je orestujte, syrové musí zrůžovět, předvařeným stačí jen chvilička. Hotové krevety vsypte do misky k rajčatům, přidejte koriandr a promíchejte.
Plátky chleba potřete olejem a opečte na grilu nebo na grilovací pánvi. Poté je potřete rozmačkaným avokádem a rozdělte na ně krevetový salátek.