Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Kořeněná dušená ryba

Abyste si do poslední kapky vychutnali lahodnou omáčku, dejte si k rybě čerstvou bagetu nebo vařené brambory

Vydání: 2007/9
Autor:
Hodnocení:
4 (hlasy)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
Vaření: 15 minut
PT5M
Příprava 0:05
Středomořská

Ingredience

    • 1 lžíce olivového oleje
    • 2 stroužky česneku, rozdrcené
    • 1 lžička mletého kmínu, nejlépe římského
    • ½ lžičky sladké papriky
    • 200 g konzervovaných sekaných rajčat
    • 1 červená paprika, zbavená semínek a nakrájená na kousky
    • 450 g filátek z bělomasé ryby, nakrájených na kousky
    • sůl na dochucení
    • hrst čerstvého koriandru, nahrubo nasekaného
    • 1 citron, nakrájený na skrojky

Příprava jídla

Olej zahřejte v kastrolu. Vsypte česnek, kmín; po minutě opékání přidejte sladkou papriku. Vše zalijte 100 ml vody a rajčaty. Uveďte do varu a pak plamen snižte. Přihoďte nakrájenou papriku a zlehka asi pět minut poduste. Pak přidejte rybu, osolte a ještě pět minut duste. Podávejte posypané koriandrem a se skrojkem citronu.

Nahlásit chybu v receptu
REKLAMA

Přidat komentář