Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Kořeněná dušená ryba

Kořeněná dušená ryba

4/5 Počet hodnocení: 12
Do hodiny Snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 307 kcal
Bílkoviny 5 g
Sacharidy 25 g
Tuky 17 g
Vláknina 4 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Abyste si do poslední kapky vychutnali lahodnou omáčku, dejte si k rybě čerstvou bagetu nebo vařené brambory.

Suroviny

olivový olej 1 PL
česnek 2 stroužky
rozdrcený
římský kmín 1 ČL
mletý
bělomasá ryba 450 g
filátka na kousky
sůl
koriandr čerstvý hrst
čerstvý
na skrojky

Postup

1

Olej zahřejte v kastrolu. Vsypte česnek, kmín; po minutě opékání přidejte sladkou papriku. Vše zalijte 100 ml vody a rajčaty. Uveďte do varu a pak plamen snižte.

2

Přihoďte nakrájenou papriku a zlehka asi pět minut poduste. Pak přidejte rybu, osolte a ještě pět minut duste.

3

Podávejte posypané koriandrem a se skrojkem citronu.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2007/9 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2007/9

Apetit magazín