Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Salát s fetou a avokádem

S křupavým pečivem si ho vychutnejte jako samostatné jídlo – nebo si ho dejte jako přílohu ke grilovanému kuřeti nebo kotletám
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut
P
Salát

Ingredience

    • kůra a šťáva ze dvou limet
    • 1 lžička dijonské hořčice
    • 4 lžíce olivového oleje
    • 1 lžička tekutého medu
    • sůl a pepř
    • 200 g rozdrobené fety
    • 2 zralá avokáda
    • 2 červené papriky
    • 1 konzerva bílých fazolek
    • ½ hlávky ledového salátu

Příprava jídla

1. PŘIPRAVTE ZÁLIVKU
Kůru a šťávu z limet dejte do mísy, přidejte hořčici, olej, med a trochu soli a pepře podle chuti. Pořádně prošlehejte metlou, aby zálivka zhoustla.
2. VŠE SMÍCHEJTE A PODÁVEJTE
Přidejte nakrájená oloupaná avokáda, papriku, scezené fazole, ledový salát a kousky fety. Promíchejte.
Nahlásit chybu v receptu
REKLAMA

Přidat komentář