Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,1 (17x)
23. 10. 2018
Salát z pečené kořenové zeleniny
Apetit
Salát z pečené kořenové zeleniny
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,1 (17x)

Salát z pečené kořenové zeleniny a červené řepy je skvělý recept na podzimní jídlo, které nejen zasytí, ale také vám dodá tolik potřebné živiny. Zkaramelizované pekanové ořechy salátu vtisknou neopakovatelnou chuť, díky níž salát s červenou řepou z vaší paměti jen tak nevymizí.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1491 kcal
  • Bílkoviny 51 g
  • Sacharidy 151 g
  • Tuky 72 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(17 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2017/10

Říjnové plískanice si na nás nepřijdou! Nový Apetit vás příjemně naladí na podzimní notu. Nechte se pobláznit dánským životním stylem hygge, naučte se připravit ty nejšťavnatější a nejkřupavější řízky na světě, vařit bez lepku podle Martiny Alinče Dvořákové či proměnit fastfood v poctivé, domácí a především zdravé jídlo. Aktuální vydání přináší i nový pohled na oblíbenou stálici české kuchyně – brambory. Zkrátka ovšem nepřijdou ani milovníci sladkého, protože nechybí ani recepty na vskutku hříšné podzimní dezerty plné čokolády, ořechů a karamelu, které zaženou každý splín, či další díl naší Cukrárny, ve které vás Petra Stahlová naučí neodolatelné tartaletky. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Smažená kuřecí prsa s oblohou

Zeleninová obloha jako fenomén 80. a 90. let: Může za její vymizení slavný český kuchař?

Okurky a mrkve krájené vroubkatým nožem, společně s rajčetem nebo hromádkou kukuřice úhledně vyskládané na okraji talíře mohl ochutnat kdokoli, kdo si v devadesátých letech zašel na jídlo do restaurace. Pohled na zeleninovou oblohu, často v podobě zelného salátu, změnil až Zdeněk Pohlereich s pořadem Ano, šéfe! Jak ale doplnit oběd či večeři o zdravou porci vitaminů v moderním pojetí?