Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Grilovaná žebírka

Pikantní pochoutka pro opravdové muže i ženy

Vydání: 2008/7
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 10 minut
PT45M
Pečení 0:45
Maso Britská

Ingredience

    • 1 stroužek česneku, drcený
    • 1 lžička pálivé papriky
    • 2 lžíce worcesterské omáčky
    • 1 lžíce přírodního cukru
    • 2 lžíce olivového oleje
    • 600 g vepřových žebírek
    • mořská sůl a čerstvě mletý pepř

Příprava jídla

Předehřejte troubu na 180, horkovzdušnou na 160 ºC. Do mísy dejte česnek, papriku, worcesterskou omáčku, cukr, olej, sůl a pepř a dobře promíchejte.

Žebírka dejte do pekáče vyloženého pečicím papírem. Potřete je polovinou marinády a pečte je 45 minut, až zkaramelizují a jsou propečená. Každých deset minut maso potírejte zbytkem marinovací směsi.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Pepřovo-křenová marináda

Česneková chilli marináda

Balzamikovo-kaparová marináda

REKLAMA

Přidat komentář