Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Pečené broskve s růžovou vodou

Geniálně jednoduché, božsky dobré!
Vydání: 2008/9
Autor:
Hodnocení:
2 (hlasy)
Počet porcí: 6
Doba přípravy: Do 30 minut
Vaření 20 minut
P
Zmrzlina Africká

Ingredience

    • 6 zralých broskví, rozpůlených a vypeckovaných
    • šťáva z 1 velkého pomeranče
    • 2 lžíce růžové vody (koupíte v orientálních obchodech)
    • 100 g krupicového cukru
    • 2 svitky skořice

Příprava jídla

Předehřejte troubu na 220 stupňů. Broskve naskládejte do zapékací misky řeznou plochou nahoru. Promíchejte pomerančovou šťávu s růžovou vodou, přelijte broskve a zasypte je cukrem.

Do zapékací misky vložte skořici a pečte 20 minut, až broskve změknou. Podávejte teplé nebo vychlazené s mátovo-jogurtovou zmrzlinou.

Nahlásit chybu v receptu
REKLAMA

Přidat komentář