Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Pečené broskve s růžovou vodou
Pečené broskve s růžovou vodou
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Pečené broskve s růžovou vodou

4.7/5 Počet hodnocení: 7
Do hodiny Velmi snadné 6

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 709 kcal
Bílkoviny 1 g
Sacharidy 164 g
Tuky 0 g
Vláknina 19 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Geniálně jednoduché, božsky dobré!

Suroviny

zralé, rozpůlené a vypeckované
pomerančová šťáva
z jednoho pomeranče
voda růžová 2 PL
skořice 2 svitky

Postup

1

Předehřejte troubu na 220 stupňů. Broskve naskládejte do zapékací misky řeznou plochou nahoru. Promíchejte pomerančovou šťávu s růžovou vodou, přelijte broskve a zasypte je cukrem.

2

Do zapékací misky vložte skořici a pečte 20 minut, až broskve změknou. Podávejte teplé nebo vychlazené s mátovo-jogurtovou zmrzlinou.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/9 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/9

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...