Kuchařky Apetit DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Pstruh po milánsku

Pstruh obalený v těstíčku z parmazánu.

Vydání: 2009/1
Autor:
Hodnocení:
3 (hlasy)
Náročnost: Velmi snadné
Počet porcí: Pro 4 osoby
Doba přípravy: Do 10 minut
PT10M
Smažení 0:10
Ryby a mořské plody Italská

Ingredience

    • 2 lžíce strouhaného parmazánu
    • 1–2 vejce
    • hrst sekané petrželky
    • šťáva z půlky citronu
    • 1 kg filetů z pstruhů (jak filetovat se dozvíte zde)
    • hladká mouka na obalení
    • 1 citron
    • olej či přepuštěné máslo na smažení
    • sůl

Příprava jídla

1 Z parmazánu a vajec našlehejte vidličkou těstíčko, přidejte petrželku a citronovou šťávu.

2 Filety ze pstruha nejprve obalte v mouce, pak je po obou stranách ponořte do těstíčka a ihned smažte v rozpáleném oleji nebo přepuštěném másle dozlatova.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Candát z trouby v petrželové strouhance

Sladkovodní ryby

Siven na tymiánu

Marinovaný lín

Štika na zahradnický způsob

REKLAMA

Přidat komentář