0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Pstruh po milánsku

Pstruh po milánsku

3.6/5 Počet hodnocení: 10
Do 10 minut Velmi snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2264 kcal
Bílkoviny 213 g
Sacharidy 7 g
Tuky 159 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Pstruh obalený v těstíčku z parmazánu.

Suroviny

strouhaný
vejce 1 ks
petrželka hrst
sekaná
citronová šťáva
z 0,5 citronu
pstruh 1 kg
filet
mouka pšeničná hladká
na obal
olej
lze nahradit přepuštěným máslem, na smažení
sůl

Postup

1

Z parmazánu a vajec našlehejte vidličkou těstíčko, přidejte petrželku a citronovou šťávu.

2

Filety ze pstruha nejprve obalte v mouce, pak je po obou stranách ponořte do těstíčka a ihned smažte v rozpáleném oleji nebo přepuštěném másle dozlatova.

Související články

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč