Pstruh po milánsku

Pstruh po milánsku

Hodnocení receptu
Průměr: 3.3 ()
Do 10 minut Velmi snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2264 kcal
Bílkoviny 213 g
Sacharidy 7 g
Tuky 159 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Pstruh obalený v těstíčku z parmazánu.

Suroviny

parmazán 2 PL
strouhaný
vejce 1 ks
petrželka hrst
sekaná
citronová štáva
z 0,5 citronu
pstruh 1 kg
filet
mouka pšeničná hladká
na obal
citron 1 ks
olej
lze nahradit přepuštěným máslem, na smažení
sůl

1 Z parmazánu a vajec našlehejte vidličkou těstíčko, přidejte petrželku a citronovou šťávu.

2 Filety ze pstruha nejprve obalte v mouce, pak je po obou stranách ponořte do těstíčka a ihned smažte v rozpáleném oleji nebo přepuštěném másle dozlatova.

Apetit magazín

50 odstínů soli: k čemu využít himalájskou, uzenou a další
  • Koktejl

50 odstínů soli: k čemu využít himalájskou, uzenou a další

Vařit bez soli je vážně umění, a tak stěží najdeme kuchyni, která by se jí vyhýbala. I špetka umí zvýraznit chuť masa či vyvážit sladkost dezertu. Prozradíme vám, jakou sůl vybrat na steak a jakou do zmrzliny i proč vyzkoušet himalájskou...
4 základní rady, jak vařit dietně
  • Tipy a triky

4 základní rady, jak vařit dietně

Svou váhu začínají řešit lidé nejen se začátkem nového roku. Slovo dieta je vyhledávaným slovem po celý rok. Lidé ale stále nevěří tomu, že lze vařit lehká, zdravá jídla, která jsou přitom chutná. Přitom i při vaření odlehčených jídel lze...
Komerční sdělení
Vyznejte lásku originálním dezertem a vyhrajte!
  • Soutěže

Vyznejte lásku originálním dezertem a vyhrajte!

Blíží se Valentýn, což je báječná příležitost hřešit v podobě mlsání. Ať už plánujete obdarovat jedlým vyznáním lásky sebe, nebo svoji drahou polovičku, my pro vás máme lákavé řešení. ...

Obchod Apetit