0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
3.6/5 Počet hodnocení: 10
Do 10 minut Velmi snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2264 kcal
Bílkoviny 213 g
Sacharidy 7 g
Tuky 159 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Pstruh obalený v těstíčku z parmazánu.

Suroviny

strouhaný
vejce 1 ks
petrželka hrst
sekaná
citronová šťáva
z 0,5 citronu
pstruh 1 kg
filet
mouka pšeničná hladká
na obal
olej
lze nahradit přepuštěným máslem, na smažení
sůl

Postup

1

Z parmazánu a vajec našlehejte vidličkou těstíčko, přidejte petrželku a citronovou šťávu.

2

Filety ze pstruha nejprve obalte v mouce, pak je po obou stranách ponořte do těstíčka a ihned smažte v rozpáleném oleji nebo přepuštěném másle dozlatova.

Související články

Tento recept naleznete také v kolekcích:

Apetit magazín

Představujeme novou kuchařku z edice Apetit: Mrkev, dýně a cuketa
  • Tipy redakce

Představujeme novou kuchařku z edice Apetit: Mrkev, dýně a cuketa

Druhou kuchařku roku 2023 jsme věnovali zelenině. Nečekejte ovšem knihu jen pro vegany či vegetariány, novinka obsahuje recepty s masem i bez. Další přírůstek do edice Apetit – Mrkev, dýně, cuketa – vychází v květnu a je určena pro všechny,...