0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Pstruh po milánsku

Pstruh po milánsku

3.4 / 5. Počet hodnocení: 8
Do 10 minut Velmi snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2264 kcal
Bílkoviny 213 g
Sacharidy 7 g
Tuky 159 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Pstruh obalený v těstíčku z parmazánu.

Suroviny

parmazán 2 PL
strouhaný
vejce 1 ks
petrželka hrst
sekaná
citronová štáva
z 0,5 citronu
pstruh 1 kg
filet
mouka pšeničná hladká
na obal
citron 1 ks
olej
lze nahradit přepuštěným máslem, na smažení
sůl

Postup

1

Z parmazánu a vajec našlehejte vidličkou těstíčko, přidejte petrželku a citronovou šťávu.

2

Filety ze pstruha nejprve obalte v mouce, pak je po obou stranách ponořte do těstíčka a ihned smažte v rozpáleném oleji nebo přepuštěném másle dozlatova.

Související články

Umíte připravit sladkovodní ryby?
  • Zajímavosti

Umíte připravit sladkovodní ryby?

Co: Kurz vaření – sladkovodní rybyKdy: 23. dubna 2010 od 18 hodinKde: Chefparade, Husitská 56,  Praha 3Za kolik: 990 KčInfo: www.chefparade.cz ...

Apetit magazín

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá
  • Tipy a triky

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá

Víte, co mají společného stékaný dort, makronky a čokoládové fondue? Ano, je to ganache. Původně šlo o francouzskou nadávku, dnes tento pojem označuje čokoládu rozpuštěnou ve smetaně, kterou lze v cukrařině využít na mnoho způsobů. ...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit