Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
3,8 (13x)
18. 7. 2014
Pstruh po milánsku


Velmi snadné
< 10 min
3,8 (13x)

Pstruh obalený v těstíčku z parmazánu.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2264 kcal
  • Bílkoviny 213 g
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 159 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit Pstruh po milánsku

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(13 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Související články

shutterstock_1917416993.jpeg

Arašídové křupky: Retro pochoutka, která chutná stejně už více než čtyřicet let

Arašídové křupky – jednoduchá pochoutka z kukuřičné krupice a arašídů. Toto mlsání se u nás vyrábí už od 70. let minulého století. Křupky byly a jsou k dostání v každé samoobsluze, chroupaly se u televize i na zastávce autobusu, na výletě i během rodinných oslav. A i když se během let objevilo mnoho nových dobrot, tato křupavá klasika zůstává oblíbená dodnes. Děti po arašídových křupkách sahají instinktivně, dospělí z nostalgie.