Jemná a svěží chuť bystré sladkovodní ryby výborně vynikne ve spojení s citronem a křupavými placičkami. Pstruh na másle je delikátní záležitost, která nezabere mnoho času a výsledek je přímo lahůdkový. Pstruha stačí jen jemně okořenit, přidat citron a po obou stranách opatrně opéct na pánvi. Jako přílohu si připravte výborné bramborové rösti. Pusťte se do toho!
Suroviny
4
Suroviny
4
Na placičky rösti
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 494.25 kcal
- Bílkoviny 29.5 g
- Sacharidy 26 g
- Tuky 29.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2007/5
Květen 2007