
Plněné pečené brambory s pancettou a hráškem
Pečená brambora inspirovaná italskou kuchyní. Zkuste přidat hrášek, pancettu a mátu.
Vydání: 2009/3
Autor: redakce Apetitu
Ingredience
- pečená brambora
- 8 plátků pancetty
- lžíce másla
- 130 g mraženého hrášku
- 2 lžíce vody
- hrst nasekané máty
- sůl
- pepř
Příprava jídla
1 Opečte 8 plátků pancetty do světle zlaté barvy a odložte. V pánvi rozehřejte lžíci másla, vsypte 130 g mraženého hrášku, až začne měknout, vlijte 2 lžíce vody. Přiklopte a duste 2 minuty doměkka. Vmíchejte hrst nasekané máty a promačkejte. Natrhanou pancettu a hrášek rozdělte na brambory. Osolte, opepřete.
Přidat komentář