Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Grilovaná ryba s avokádovou salsou

Rybu provoňte bazalkovým pestem a podávejte se svěžím zeleninovým salátem.

Vydání: 2010/6
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: Pro 2 osoby
Doba přípravy: Do 30 minut
Grilování: 6 minut
P
Zelenina Středomořská

Ingredience

    • 1 zralé avokádo, oloupané a bez pecky
    • 2 oválná masitá rajčata, rozpůlená a nakrájená na čtvrtky
    • 1 malá červená cibule, nakrájená na tenké plátky
    • 3 lžíce panenského olivového oleje + 1 lžíce do pesta
    • šťáva z 1 citronu
    • hrst nasekané petrželky nebo koriandru
    • sůl a čerstvě mletý pepř
    • 2 filety halibuta i s kůží (každý cca 150 g)
    • 2 lžičky zeleného pesta

Příprava jídla

1 Avokádo nakrájejte na plátky a promíchejte s rajčaty, cibulí, olejem, citronovou šťávou a petrželkou. Osolte a opepřete.

2 Rozehřejte gril. Rybu osolte, opepřete a potřete pestem rozředěným lžící olivového oleje. Grilujte 2–3 po každé straně a podávejte s avokádovou salsou.

 

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Menu na gril

24 receptů na dokonalou grilovačku

8x ryba na gril

REKLAMA

Přidat komentář