Nová registrace Zapomenuté heslo

4,3 (12x)
11. 2. 2011
Zapečená ryba se šafránovým bešamelem

Zapečení dodá rybě s bešamelovou omáčkou dokonalost. Rybu i bešamel můžete samozřejmě dochutit také podle vlastní fantazie.

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Na bešamelovou omáčku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1017 kcal
  • Bílkoviny 40 g
  • Sacharidy 45 g
  • Tuky 71 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Zapečená ryba se šafránovým bešamelem

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet