Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Těstoviny podle očního lékaře

Rajčátka, tedy očička, si připravte dopředu, ať vám kvůli jejich výrobě nevystydne omáčka.

Vydání: 2010/11
Autor:
Hodnocení:
2 (hlasy)
Počet porcí: 4-6
Doba přípravy: Do 10 minut
Vaření: 10 minut
P
Těstoviny Italská

Ingredience

    • 100 g třešňových rajčátek
    • 150 g třešinek mozzarelly
     
    • hrst čerstvé bazalky, hrášek
    • 400 g zelených tagliatelle
    • 350 g hotové rajčatové omáčky
    • 4 lžíce bazalkového pesta

Příprava jídla

1 Rajčátka přepulte a vydlabejte. Kuličky mozzarelly také přepulte a naplňte jimi rajčata. Doprostřed každé kuličky sýra vtlačte kousek bazalkového listu či hrášek.

2 Těstoviny uvařte podle návodu na obalu a dvě minuty před dokončením začněte ohřívat omáčku.

3 Slité těstoviny promíchejte v ještě teplém hrnci s pokrájenou bazalkou a pestem, naložte je na talíře a polijte omáčkou. Navrch posaďte oči z rajčat a sýra.

NĚCO NAVÍC
Těstoviny podle zubního lékaře: Uvařte je, posypte cukrem s mákem a ozdobte pěnovými bonbony ve tvaru zubů. Muhehehe!

 

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Strašidelné menu (nejen) pro děti

Strašidelné menu (nejen) pro děti

Umrlčí punč

Pečené mumie

Strašidla v bažině

Strašidelná party

REKLAMA

Přidat komentář