Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Těstoviny podle očního lékaře

Těstoviny podle očního lékaře

4.6/5 Počet hodnocení: 8
Do 30 minut Velmi snadné 4-6

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2162 kcal
Bílkoviny 81 g
Sacharidy 271 g
Tuky 77 g
Vláknina 17 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Rajčátka, tedy očička, si připravte dopředu, ať vám kvůli jejich výrobě nevystydne omáčka.

Související recepty

Suroviny

rajčata cherry 100 g
třešinky
bazalka 1 hrst
hrášek
tagliatelle 400 g
zelené
rajčatová omáčka hotová 350 g
hotová
bazalkové pesto 4 PL

Postup

1

Rajčátka přepulte a vydlabejte. Kuličky mozzarelly také přepulte a naplňte jimi rajčata. Doprostřed každé kuličky sýra vtlačte kousek bazalkového listu či hrášek.

2

Těstoviny uvařte podle návodu na obalu a dvě minuty před dokončením začněte ohřívat omáčku.

3

Slité těstoviny promíchejte v ještě teplém hrnci s pokrájenou bazalkou a pestem, naložte je na talíře a polijte omáčkou. Navrch posaďte oči z rajčat a sýra.

NĚCO NAVÍC
Těstoviny podle zubního lékaře: Uvařte je, posypte cukrem s mákem a ozdobte pěnovými bonbony ve tvaru zubů. Muhehehe!

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2010/11 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2010/11

Apetit magazín

Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům
  • Tipy a triky

Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům

Škvarky, které křupnou při každém soustu, a sádlo, které dodá poctivou chuť každému receptu, zvládnete připravit i vy doma. Stačí jen dodržet náš jednoduchý postup krok za krokem a výsledek vás určitě nadchne – ať už je namažete na chleba,...