
Uživatelský
recept
recept
Andrea Accordi a jeho oblíbené Risotto s klobásou Tasta Sal
Popis receptu:
Andrea Accordi a jeho oblíbené Risotto s klobásou Tasta Sal
Pro 4 osoby:
Tasta Sal:3
00 gr tasta sal (italská vepřová klobása z oblasti Veneto)
50 g másla
Zahřejte pánev na omáčku, přidejte máslo a rozpustťte za velmi nízké teploty. Přidejte maso a vařte pomalu po dobu 20 minut. Občas zamíchejte.
Risotto:
280 g rýže Vialone nano
600 ml – 1 l hovězího bujónu50 g másla
50 g parmazánu smíchaného se špetkou mleté skořice
Hovězí vývar přiveďte k varu, osolte, přidejte rýži a vařte pomalu 17 minut. Ujistěte se, že se rýže v bujónu neustále vaří. Když je rýže připravená, přidejte maso, vmíchejte máslo a parmazán se skořicí. Podávejte opět posypané parmazánem.
Autor: Jana Novotná
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do hodiny
Ingredience
-
Andrea Accordi a jeho oblíbené Risotto s klobásou Tasta Sal
Přidat komentář