Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Hořící grappa

Připomene vám západ slunce.

Vydání: 2009/7
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 6
Doba přípravy:
Chlazení: 60 minut
P

Ingredience

    • 500 ml kvalitní passaty (rajčatové pyré, např. Valfrutta)
    • šťáva ze 3 limet, špetku muškátového oříšku
    • 2 špetky mořské soli
    • 2 špetky mletého chilli
    • 6–12 lžic grappy nebo vodky
    • cukr a plátky limety, na ozdobu

Příprava jídla

1 Ve džbánu dobře promíchejte 500 ml kvalitní passaty (rajčatové pyré, např. Valfrutta), šťávu ze 3 limet, špetku muškátového oříšku, 2 špetky mořské soli a 2 špetky mletého chilli. Přidejte 6–12 lžic grappy nebo vodky a dejte na hodinu do chladničky. Vychlaďte šest koktejlových sklenek, nejlépe malé široké kuželovité na martini.

2 Do jedné malé misky nalijte vodu a do druhé nasypte cukr. Namočte okraj sklenky do vody a pak ho obtiskněte do cukru. Rozdělte do sklenek vychlazenou rajčatovou směs, ozdobte plátky limety a ihned podávejte.

 

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Melounová sangria s kiwi

Rudá záře

Nektarinky v červeném víně

Bezová sangria se šalvějí

Tropický fizz

Pomerančová sangria

Arabské šampaňské

Melounové opojení

Letní drinky

REKLAMA

Přidat komentář