Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Steak s grilovanými bramborami

Jednoduchá jídla bývají ta nejlepší.
Vydání: 2009/5
Autor:
Hodnocení:
Zatím nehodnoceno
Počet porcí: 2
Doba přípravy: Do 30 minut
P
Maso Středomořská

Ingredience

    • 2 steaky z vysokého roštěnce

    NA MARINÁDU
    • 2 lžíce červeného vinného octa
    • 4 lžíce olivového oleje
    • 1 hrst nasekaných listů hladkolisté petržele
    • několik lístků oregana
    • 2 stroužky rozmačkaného česneku
    • mořská sůl a pepř

    K PODÁVÁNÍ
    • 250 g nových brambor
    • olivový olej
    • listy baby špenátu

Příprava jídla

Steaky deset minut marinujte ve směsi 2 lžic červeného vinného octa, 4 lžic olivového oleje, hrsti nasekaných listů hladkolisté petržele, několika lístků oregana, 2 stroužků rozmačkaného česneku, mořské soli a pepře. Pak je grilujte 3–4 minuty z každé strany. Brambory nakrájejte na plátky, pokropte olivovým olejem a z obou stran ogrilujte. Podávejte s masem, doplnit můžete listy baby špenátu.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Menu z grilu

Menu z grilu

Pečený česnek s rajčatovou bruschettou

Losos se salsou verde

Fish & chips

Vtipné hotdogy

Salát z paprik z grilu

25 skvělých jídel z grilu

REKLAMA

Přidat komentář