Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Marocké hovězí

Skvělé hovězí z grilu odlehčí svěží cizrnový salát.

Vydání: 2009/5
Autor:
Hodnocení:
1 (hlas)
Počet porcí: 2
Doba přípravy: Do 30 minut
PT5M
Maso Africká

Ingredience

    • 2 vyšší (2 cm) odblaněné hovězí roštěnky
    • 2 lžičky mletého římského kmínu
    • 2 lžičky sladké papriky
    • mořská sůl a čerstvě mletý pepř
    • olivový olej

    NA SALÁT

    • 1 balení fety
    • 400g konzerva sterilované cizrny, okapané
    • 2 rajčata, pokrájená
    • kůra a šťáva z 1 citronu
    • olivový olej
    • mátové lístky
    • mořská sůl

     

Příprava jídla

1 Dvě vyšší (2 cm) odblaněné hovězí roštěnky okořeňte 2 lžičkami mletého římského kmínu, 2 lžičkami sladké papriky, mořskou solí a čerstvě mletým pepřem. Pokapejte je olivovým olejem a zatřete koření do masa. Nechte marinovat nejméně 10 minut a pak grilujte 5 minut po každé straně. Pokrájejte na nudličky a podávejte se salátem z 1 balení fety, okapané sterilované cizrny (400 g), 2 rajčat, pokrájených, citronové kůry a šťávy, olivového oleje a mátových lístků. Podle chuti osolte.

Nahlásit chybu v receptu

Ochutnejte také

Telecí steaky se sýrem a rajčaty

Jehněčí s harissou

Glazované vepřové kotlety

Kouřové vepřové kotletky

25 skvělých jídel z grilu

REKLAMA

Přidat komentář