Využijte rozpálenou troubu i otevřené sáčky s kořením, které vám zbyly po pečení cukroví, a uvařte nádherně voňavou a lehce pikantní pečínku. Příprava zabere pár minut, zbytek pak zařídí trouba!
Suroviny
Pro 8 osob
Suroviny
Pro 8 osob
Na přílohu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 8526 kcal
- Bílkoviny 504 g
- Sacharidy 613 g
- Tuky 369 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2015/12
Sváteční pečení je radost! Aby Vánoce byly opravdu sladké a veselé, máme pro vás nápadité perníčky, které ozdobí stůl i stromeček, cukroví, které letos prostě musíte mít, vláčný vánoční věnec i voňavé sladkosti z celého světa. Nejlepší rybí vývar je ten domácí, a tak vás ho naučíme. S tipy od šéfkuchaře Radka Šubrta to je hračka, a navíc velká lahůdka. Z jednoho základního vývaru pak můžete připravit hned čtyři různé rybí polévky. Vyrazili jsme na holčičí mejdan u Bjukitchen a máme pro vás spoustu receptů na úžasnou předvánoční party. Nechybí domácí vaječný koňak, který využijete jako welcome drink i božský jedlý dárek.