Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:
Hodnocení receptu
Průměr: 4 (2)
Do 30 minut

Suroviny

sýr 1
jizerský, několik druhů
šalotka 8 ks
víno bílé 200 ml
třtinový cukr 3 PL
med 3 PL
koření 1
pálivé s ovocem (Alnatura)
ngredience několik druhů jizerského sýra 1 dávka cibule šalotky 8 kusů bílé víno 200 ml třtinový cukr 3 lžíce med 3 lžíce směs pálivého koření s ovocem (alnatura) 1 dávka reklama Předkrm: Sýry z jizerské krávy se zlatou cibulí, pečivo Výběr několika dobrých regionálních sýrů doplnila karamelizovaná šalotka, která je dobrá také jako příloha k masu Ingredience: Několik druhů jizerskohorského sýra včetně pivního (z farmy Dolenec Zlatá Olešnice) 8 cibulí šalotek, 200 ml bílého vína, 100 ml vinného octa, 3 lžíce třtinového cukru, 3 lžíce medu Postup: Na pánev dáme třtinový cukr, přidáme bílé víno, vinný ocet a med. Do základu vložíme oloupané šalotky, které ve směsi pražíme tak dlouho, až jsou měkké a zkaramelizované dozlata. Teplota: 160°C Vhodné pro vegetariány: ano/ne Počet porcí: 4 Obtížnost: pro začátečníky Národní kuchyně: česká/ francouzská Doba přípravy: 1-30 minut Čas vaření: 1-30 minut Recipe category: předkrm/ restování Předkrm: Sýry z jizerské krávy se zlatou cibulí, pečivo Postup: Na pánev dáme třtinový cukr, přidáme bílé víno, vinný ocet a med. Do základu vložíme oloupané šalotky, které ve směsi pražíme tak dlouho, až jsou měkké a zkaramelizované dozlata.

Obchod Apetit