Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Uživatelský
recept

glazovaná šalotka

Popis receptu: 
glazovaná šalotka
Autor: Kateřina Dušková
Hodnocení:
1 (hlas)
Počet porcí: 4
Doba přípravy: Do 30 minut

Ingredience

    ngredience několik druhů jizerského sýra 1 dávka cibule šalotky 8 kusů bílé víno 200 ml třtinový cukr 3 lžíce med 3 lžíce směs pálivého koření s ovocem (alnatura) 1 dávka

Příprava jídla

ngredience několik druhů jizerského sýra 1 dávka cibule šalotky 8 kusů bílé víno 200 ml třtinový cukr 3 lžíce med 3 lžíce směs pálivého koření s ovocem (alnatura) 1 dávka reklama Předkrm: Sýry z jizerské krávy se zlatou cibulí, pečivo Výběr několika dobrých regionálních sýrů doplnila karamelizovaná šalotka, která je dobrá také jako příloha k masu Ingredience: Několik druhů jizerskohorského sýra včetně pivního (z farmy Dolenec Zlatá Olešnice) 8 cibulí šalotek, 200 ml bílého vína, 100 ml vinného octa, 3 lžíce třtinového cukru, 3 lžíce medu Postup: Na pánev dáme třtinový cukr, přidáme bílé víno, vinný ocet a med. Do základu vložíme oloupané šalotky, které ve směsi pražíme tak dlouho, až jsou měkké a zkaramelizované dozlata. Teplota: 160°C Vhodné pro vegetariány: ano/ne Počet porcí: 4 Obtížnost: pro začátečníky Národní kuchyně: česká/ francouzská Doba přípravy: 1-30 minut Čas vaření: 1-30 minut Recipe category: předkrm/ restování Předkrm: Sýry z jizerské krávy se zlatou cibulí, pečivo Postup: Na pánev dáme třtinový cukr, přidáme bílé víno, vinný ocet a med. Do základu vložíme oloupané šalotky, které ve směsi pražíme tak dlouho, až jsou měkké a zkaramelizované dozlata.
REKLAMA

Přidat komentář