Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
5,0 (5x)
18. 7. 2014
Jablečný salát à la waldorf v bramborách


Velmi snadné
< 30 min
5,0 (5x)

Populární salát Waldorf, pro který jsou typická jablka a vlašské ořechy, můžete servírovat také v bramborách. Získáte tak originální hlavní chod nebo zajímavou přílohu.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 305.25 kcal
  • Bílkoviny 8.5 g
  • Sacharidy 31.25 g
  • Tuky 15.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Jablečný salát à la waldorf v bramborách

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Související články

Jablečný štrůdl

KVÍZ: Štrúdl nebo závin? Aneb jak se vyznáte v jablečných dezertech

Jablka můžete péct, zapékat, zavařovat i vařit, dusit nebo sušit. Upečete z nich výtečný jablečný koláč, štrúdl, perník nebo buchtu s jablky, připravíte skvělá povidla, přesnídávku či pyré. Použít je můžete jako náplň do sladkých knedlíků či kachní pečínky, dokonalá jsou jablka v kombinaci s bramborami, mrkví nebo křenem.