Salát inspirovaný francouzskou gastronomií vám učaruje jednoduchostí, promyšlenými kontrasty textur i vyladěním chutí. Prim v něm přitom hrají pouze 4 suroviny – zelený chřest, sušená šunka, bílé fazole, křupavé krutony. Ovšem bylinková zálivka je oním pomyslným esem v rukávu, které vše dokonale propojí.
Suroviny
Pro 2–4 osoby
Suroviny
Pro 2–4 osoby
Na zálivku
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 6128 kcal
- Bílkoviny 509 g
- Sacharidy 292 g
- Tuky 323 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/6
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2021/6
Vychutnejte si s červnovým Apetitem, který vychází 20. 5., všechny slasti přicházejícího léta – opojně vonící jahody, svěží saláty, večeře, které si zamilují nejen děti, asijský street food, piknikové dobroty a hlavně možnost konečně si vychutnat jídlo pod širým nebem. Prostřednictvím nového čísla bychom vás rádi pozvali na jubilejní 10. ročník Apetit pikniku. Ano, je to tak, piknik bude! A my už se na vás moc těšíme. Není to ovšem jediné překvapení, které pro vás máme. Tím dalším jsou Dny Apetit, týdenní online festival plný slev pro všechny, pro něž je jídlo vášeň a životní styl. Apetit, napsáno s chutí.