Víceméně tradiční recept na pečenou krůtu (či krocana) jsme proměnili v přímo boží jídlo. Stačilo pár drobných úprav. Ke krůtě jsme přidali ostřejší citronovou a sladkou pomerančovou šťávu; chutě se zajímavě propojily. Zeleninová ,podestýlka‘ nasákne lahodnou šťávu a vytvoří základ fantastické omáčky.
Suroviny
8-10
Suroviny
8-10
Na zeleninový podklad
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1173 kcal
- Bílkoviny 107.88 g
- Sacharidy 94.5 g
- Tuky 51.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Krůta s citrusy a tymiánem