Maso a příloha v jednom! Minimum špinavého nádobí.
Suroviny
kapusta
450
g
růžičková, uvařená, rozpůlená
pórek
2
ks
na tenká kolečka
na vymazání formy
muškátový oříšek
špetka
strouhaný
krůtí prsa
600
g
pečená, na plátky
zakysaná smetana
200
ml
hořčice
2
PL
hrubozrnná
parmazán
hrst
čerstvě strouhaný
sůl
pepř
Postup
1
Zahřejte troubu na 190 °C, horkovzdušnou na 170 °C.
2
Do zapékací mísy vymazané máslem naskládejte kapustičky a pórek. Osolte a opepřete, posypte strouhaným muškátovým oříškem. Navrch naskládejte krůtí maso a na něj rovnoměrně naneste zakysanou smetanu smíchanou s hořčicí. Posypte hrstí strouhaného parmazánu. zapečte v zahřáté troubě.