Efektní rychlá večeře ze zásob – ideální letní jídlo
Suroviny
brambory
600
g
na kusy
klobása vepřová
450
g
grilovací
olivový olej
1
PL
jarní cibulka
3
ks
nasekaná
kukuřice
200
g
konzerva, sladká, propláchnutá
koriandr čerstvý
3
PL
nasekaná, čerstvý
rajčatová passata - pyré
200
g
pikantní
sůl
pepř
1. Vařte brambory osm minut, skoro doměkka. Mezitím pokrájejte klobásy a pečte je na oleji, aby začaly hnědnout.
2. Přihoďte cibulku a brambory ke klobásám, dochuťte a opékejte, až brambory chytí barvu. Slijte přebytečný tuk a přimíchejte kukuřici i koriandr. Podávejte se salsou.
Když k bramborám na pánev přisypete celý kmín, získá jídlo kořenitější vůni.